Teenage Mutant Ninja Turtles – Shredder Slår Tillbaka

30.00kr

Endast 1 kvar i lager

EAN: 5743211801466 Kategori: Varumärke: Genre: ,

Beskrivning

KUNGEN
Med hela Turtlegänget boende i Aprils lägenhet blir saker och ting lite knasiga, och när Donatello råkar hitta ett fantastiskt monster i källaren blir allt ännu knasigare. Donatello träffar Kirby, en konstnär som hyr rum i Aprils källare. Med kraften hos en mystisk kristall som sitter på hans penna kan Kirby skapa allt han ritar. Det innefattar en egen värld, som han och Donatello sugs in i, och där blir allt bara konstigare och konstigare.

SHREDDER SLÅR TILLBAKA – DEL ETT
På sin morgonrunda blir Leo attackerad av en större Foot-styrka, inklusive Foot tekno-ninjas, deras gamla fiende Hun, och en ny moståndare: elit-ninjas! Don, Raffe och Micke sitter i sitt tillfälliga hem i Aprils lägenhet och väntar på att Leo ska komma tillbaka. Just när de bestämt sig för att ge sig ut och leta efter honom blir Leos kropp inkastad genom fönstret! Precis innan han förlorar medvetandet berättar han att det värsta tänkbara har skett: Shredder är tillbaka!

SHREDDER SLÅR TILLBAKA – DEL TVÅ
När Foot ninjas attackerar Aprils lägenhet får Turtles kämpa mot överväldigande motstånd för att få den skadade Leo i säkerhet. Till och med den vanligtvis så gladlynte Casey sätter skämten i halsen när både Hun och Shredder höjer insatsen och stänger in våra hjältar i en brinnande antikvitetsaffär – utan utgång! Puh!

LEOS BERÄTTELSE
Turtles, Splinter, Casey och April har med nöd och näppe sluppit undan explosionen som totalförstörde antikaffären. De ger sig av och gömmer sig på Caseys farmors gamla gård, men Leonardo är svårt skadad och bara sporadiskt vid medvetande. För att hjälpa honom berättar Turtles och Splinter historier om Leonardos tidiga äventyr, i hopp om att det kan ta honom ur medvetslösheten.

Anm.: Skivan har flera hairlines. (testad)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.