Sylvester & Pips mysterier

30.00kr

Endast 1 kvar i lager

EAN: 7319235149174 Kategori: Etikett: Varumärke: Genre: ,

Beskrivning

Sylvester och Pip blir aldrig sams. Men dom är i alla fall på samma sida lagen när dom slår sig ihop med mormor och bulldoggen Hector för att söka ledtrådar och jaga skumma typer i Sylvesters och Pips mysterier. Från Mardi Gras i New Orleans till det spännande Monte Carlo – mystik, äventyr och en massa skratt väntar när dessa hjältar är på gång!

Dubbelgångaren
Någon utger sig för att vara mormor! Till råga på allt begår dubbelgångaren hemska brott mitt i Köpenhamn! Detta orsakar Sylvester och den dan- ska detektiven Nohan mycket huvudbry tills en ledtråd dyker upp i form av mormors kärlekskranke friare; den mystiske Moo Goo Guy Pan.

Biljett till brott
Mormor blir överlycklig när hon vinner en resa till England, men glädjen kommer dock av sig när hon upptäcker att hon måste dela sitt pris, och sitt rum, med en hel hop av världens mest berömda detektiver. Men när deras värd tar till med hårdhandskarna drar våra hjältar en hemsk slutsats: Den skyldige måste vara en av dom!

Och det hände en natt före jul
Julefriden ligger i luften i den pittoreska byn Bedspread Falls, ända tills mormors lite frånvarande bror Willie slarvar bort 8 000 dollar som hade kunnat rädda familjens företag! Medans mormor snokar runt i staden på jakt efter pengarna, stöter hon på en hel rad av de färgstarka Warner Bros figurerna. Under tiden så kämpar Sylvester på med att försöka
göra Pip och två muskompisar till sin julmiddag.
Till slut leder jakten till den elaka gamle Totter vilket gör att Sylvester och Hector måste förklä sig till den mest egen- domliga Jultomte som man någon- sin har sett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.